< Tornar

eseOese Alicante

Plaza Calvo Sotelo, Alicante

Ens trobem en un local de més dimensions del que estem acostumats a treballar amb la marca eseOese, la qual cosa ens convida a prendre diferents decisions. Es prioritza l’amplitud d’aquest espai alliberant-lo de tots els elements verticals possibles deixant únicament els pilars, que es deixen amb el formigó vist. El mateix passa amb el fals sotre, aquest s’elimina i es deixa el sostre amb  les instal·lacions vistes.

Al centre d’aquest gran espai es generen nous elements arquitectònics aportant una línia molt mediterrània. Mitjançant la materialitat i l’interiorisme s’explica la història de la marca incorporant mobiliari antic i utilitzant materials com la fusta de pi recuperada. Es treballen els materials des de la simplicitat mantenint les seves característiques principals per aconseguir lleugeresa i frescor als espais.