< Tornar

Edifici plurifamiliar – Barcelona

C/ Comte d'Urgel, 150 (1999)

Projecte de construcció d’un edifici entre mitgeres ubicat al carrer Comte d’Urgell num.150 de Barcelona. El solar ocupa una superfície de 169.63 m² i té forma trapezoïdal. Mesura 7.57m de façana al carrer per 22.66 mts i és pràcticament pla. L’edifici consta de local comercial en planta Baixa i sis habitatges (un per planta).

El local està format per planta baixa i planta soterani connectat per una escala interior. A les sis plantes restants es troba un habitatge per cada planta, que consta de rebedor, sala d’estar-menjador, distribuïdor, dormitori principal amb bany incorporat, dos dormitoris dobles, un dormitori individual, un bany complert i un bany petit.

La façana principal s’adaptarà al P.E.R.I de l’Eixample, considerant que el ple predominarà sobre el buit. La façana està aplacada de pedra calcària i tant la fusteria com els tancaments corredes serian d’alumini de color marró i les balconeres tindràn una barana de vidre.