< Tornar

Can Flege – Montseny

Sant Esteve de Palautordera (2005)

Les característiques del solar, amb una topografia gairebé plana, permet la utilització de tots els espais no edificats. El solar gaudeix d’unes vistes magnífiques al massís del Montseny, permetent que els dos edificis que conformen el projecte quedin separats per una zona neutra i tranquil·la, cap on s’obren totes les zones de dia dels habitatges.

El projecte consisteix en 27 habitatges amb dos edificis tipològicament diferents;
Un edifici plurifamiliar de planta baixa, dos plantes pis i golfes amb un total de 18 habitatges en tres escales. L’altre edifici, consta de 9 habitatges unifamiliars en filera de planta baixa, planta pis i golfes.

La planta soterrani ocupa la totalitat de la parcel·la, amb un accés comú, on també queden diferenciades las dues zones. La zona de l’edifici plurifamiliar té un aparcament per 25 vehicles i la zona dels habitatges unifamiliars consta de garatges individuals amb capacitat per dos cotxes per habitatge més una sala per ser utilitzada com sala polivalent per jocs, celler, taller, etc. Aquesta sala  té il·luminació i ventilació a través d’un pati anglès.
L’edifici plurifamiliar ofereix un ampli ventall de solucions, des d’habitatges de dos o tres dormitoris i dúplex. Tots els habitatges disposen de terrasses o jardí privat.
La zona comunitària disposa de zona enjardinada i piscina.